Spring is coming

 Men, hallå där!
Nu var det allt för längesedan sist.. Ajabaja på mig!
 
Hur är läget med er? Jag är faktiskt en aning sliten.. Jag har dragits med huvudvärk, smärtor i nacken och en hel del yrsel de senaste dagarna.. Jag förstår bara inte varför jag måste stå ut med detta. Det kanske kan vara migrän eller ett antal spänningar i nacken som spökar. Jag har iallafall fått vila ikapp detta nu och har idag känt mig ganska pigg, vilket jag är glad över!
 
Jag har haft fullt upp med både jobb och gäster här på slutet. Först hade vi killens familj här på besök, vilket var riktigt mysigt! Vi fick otroligt fina födelsedagspresenter i efterskott, vi besökte Pinchos, tog promenader och slog oss ner på bion en kväll där vi såg Tomb Raider - samt käkade tonvis med påskgodis! 
 
När vi hade kramats hejdå var det dags att förbereda direkt inför nästa besök.. Det var nämligen min underbara storasyster som var påväg hit! Hon var här i några dagars tid och då hann vi med en shoppingtur, en bowlingmatch på Oleary´s och ett restaurangbesök hos Scandic Plaza samt ett par mysiga tjejkvällar hemma i lägenheten. Något som jag bara måste visa med en gång är dem söta plastglasen med sugrör i som jag och syrran köpte en varsin av inne på H&M.. We love unicorns, okey? Sammanfattningsvis har vi haft en otroligt mysig och härlig vecka med flera nära & kära!
 
Denna vecka blir det bara att fokusera på att ta hand om oss själva och vila upp oss. Solen har tittat fram allt mer nu och jag känner på mig att våren är på g, vilket jag ser fram emot. Det ska bli så härligt att bli av med all snö och få ta fram tunnare jackor!
 
XO.Kommentarer

Vad kul att du har haft din syster på besök och kul att ni shoppade lite! :-D Kramis

Svar: Ja, det var superkul! :) Kramar!
Ida Bjelkert

Vad mysigt med Pinchos och bio!

Svar: Verkligen! :)
Ida Bjelkert

Usch, hoppas smärtorna ger sig!

Svar: Ja, det hoppas jag verkligen! <3
Ida Bjelkert

gott med pinchos! :)

Svar: Riktigt gott! :)
Ida Bjelkert

Åh va tomb-raider bra? Vill så gärna gå o se den men har lite svårt att lämna ifrån mig lilla sonen för första gången inså fall:) kram

Svar: Ja, den var bra tycker jag. Absolut sevärd på bio med alla effekter och högt ljud dessutom! :) Åh, det kan jag tänka mig. Kram på dig!
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback