Summerfeelings & shopping

Hej, hej allesammans!
 
Igår hade jag ett ganska stressigt och svettigt pass på jobbet.. Det var otroligt mycket kunder vilket resulterade i mycket kassa för min del! När jag kom hem på kvällen fick jag lov att lägga mig och somna en stund på soffan, sedan blev det att ta sig ut på en kort promenad innan det var dags att fixa ihop middag hemma. Jag och killen stekte på hamburgare och tittade på Let´s Dance, en lugn och skön kväll helt enkelt!
 
Idag har vi varit iväg på en liten shoppingtur och sedan tagit en picknick ute vid vattnet. Vi har köpt ett par somriga växter, tillhörande krukor, solkräm och så fyndade jag ett par sneakers på rean. När det var picknickdags så sken solen som bara den & det var otroligt mysigt att bara ligga och lata sig på en filt ute i solen och käka både lunch & fika! Sommarkänslor i massor!
 
Nu är vi hemma en stund över eftermiddagen för att fräscha till oss. Om ett tag ska vi iväg till ett par kompisar, Tom & Julia, för att beställa hämtmat och titta på Eurovision Song Contest tillsammans. Det ser vi fram emot!
 
Ha en fin kväll, pussar & kramar!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback