Sunbathing and exercising, check!

Godkväll allesammans!
Hur mår ni?
 
Igår hade jag ingen vidare bra dag.. Jag vaknade upp med en täppt näsa och riktigt svullna samt röda ögon. Jag hostade dessutom som bara den och nyste var och varannan minut! Jajamen, det var givetvis den härliga pollenallergin som orsakade detta. Inte heller kändes det bättre att jag skulle ta mig till jobbet och försöka sminka på mig ett ansikte innan dess, allt bara sved och kliade! 
 
När jag väl kom till jobbet och kom igång med arbetsuppgifterna så kändes det helt okej faktiskt. Däremot så fick jag plötsligt otroligt mycket huvudvärk när jag bara hade jobbat en kort stund.. Jag blev alldeles trött, illamående och yr. Jag lyckades åtminstone bita ihop och jobba klart fram till stängning, vilket jag är glad över! Men.. Fy alltså, det var verkligen ingen rolig kombo att ha både allergibesvär och ett kraftigt tryck i huvudet!
 
Nu ska jag sluta gnälla om gårdagen och berätta om min dag idag istället. Alltså, vilket härligt väder vi har haft! Jag har varit ledig och fick börja dagen med en tur till vårdcentralen imorse för att få skriva ut starkare mediciner som, förhoppningsvis, ska kontrollera min allergi. Efter det så tog jag på mig tunna och somriga kläder, packade en väska och slängde ner en filt, sedan så knatade jag vidare till en park intill vårt område och slog mig ner för att bara njuta av solen. Där låg jag i ett par timmars tid och sög åt mig alla solstrålar, så underbart!
 
Senare under eftermiddagen så har jag och min älskling varit iväg och tränat tillsammans. Vi valde att promenera iväg till gymmet där vi körde ett blandat pass för både armar och ben, sedan fortsatte vi knata till matbutiken där vi hämtade ut ett paket och tillslut knatade vi hemåt! Nu har jag både fått vara ute och solat samt promenerat i det fina vädret och kört ett gympass, det förtjänar en klapp på axeln!
 
Hoppas ni också har fått njuta av solen idag, puss & kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback