My weekend w/ dad

Hej, hej allesammans!
 
Nu ska ni få höra om min mysiga helg tillsammans med sambon & pappa. Efter jobbet i fredags åkte jag och hämtade upp lilla pappa på flygplatsen och vidare åkte vi hem till oss för att laga ihop en middag, prata ikapp och bara mysa på soffan. Vi slog då på en film och gottade oss med efterrätter fram tills sent på kvällen!
 
När lördagen var kommen så ordnade vi en brunch här hemma med bland annat färska frallor och bakelser, det blev en mumsig start på dagen. Efter det åkte vi in till stan där vi besökte Guitars - The Museum som pappa hade önskat att få gå på. Där knatade vi runt en stund och tittade på en stor samling av gitarrer som bland annat var signerade av flera stora ikoner. Det var mysigt att knata runt där, tyckte jag! När vi var färdiga där blev det att fortsätta med en titt i några butiker samt en fika som pricken över i. Det blev en lyckad tur i stan! Mot kvällen hade vi ett bord bokat på Texas Longhorn. Som ni ser så valde jag en saftig oxfilébit inlindad med bacon och till det hade jag även bakad potatis & majs, mums!
 
På söndagen tog vi oss en liten sovmorgon innan det bar iväg till Avion. Där tog vi en kort sväng och köpte med oss lunch från Max! Efter det blev det en promenad för mig och pappa i höstsolen, det var skönt att få oss en nypa frisk luft!
 
Senare inpå eftermiddagen var det dags att kramas hejdå och lämna av pappa på flygplatsen. Vi hade en riktigt trevlig helg tillsammans, tyvärr gick det en aning för fort bara! 
 
Xo.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback