A weekend w/ lots of work, dinner & some bowling

Hej på er!
Allt fint?
 
I lördags var det minst sagt mycket att göra på jobbet. Det var fullt med kunder i hela butiken, många önskade att få hjälp och köerna till kassan bara växte och växte. Klockan tickade på fort som tusan och vi var alla i personalen en aning svettiga, skulle jag nog kunna tro. Det var iallafall väldigt kul att ha många glada kunder som ville shoppa fina höstnyheter hos oss!
 
Till kvällen blev det en middag på Oleary´s tillsammans med ett gäng tjejer från jobbet. Vi satt och babblade, skrattade och drack gott! Vi tog oss även en runda i bowling och jag fick nöja mig med en tredje plats.. Jag var inte riktigt på hugget denna gång, tyvärr. Vi blev kvar och snackade en stund till samt sjöng med i låtarna som spelades, vilket var supertrevligt!
 
Igår var jag inte särskilt pigg.. Jag stod nog och gäspade ett par gånger på jobbet. Vi hade faktiskt rätt mycket kunder för att vara en söndag, så vi fick fullt upp även igår. När jag sedan kom hem blev det att mysa sig ner på soffan, vira sig in i ett täcke och slå på en film! Jag hade verkligen ingen ork för att blogga, sorry sorry!
 
Idag har jag njutit av en ledig dag. Däremot vaknade jag med halsont och kände mig mer förkyld, igen.. Så jag har passat på att vila en del. Jag fick mig en dos med energi över eftermiddagen och då lyckades jag, tillsammans med min kille, köra ett par tvättmaskiner samt rensa ur vårt förråd som har varit alldeles för stökigt på slutet. Det tog dock en stund och efter det vart vi båda helt slut, vilket resulterade i en betydligt lugnare kväll framför tvn!
 
Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka.
Kramar! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback